klachtafhandeling

Heb je een vraag over hoe wij bij TC WOW omgaan met klachtafhandeling? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze Consumer Care afdeling.

Je kunt de klacht telefonisch of per e-mail melden aan een van onze Consumer Care medewerkers. Telefonisch is de Consumer Care afdeling bereikbaar via het nummer 0800 8362283. Klachten per mail kunnen verstuurd worden naar kwaliteit@ltencate.com. Omschrijf in je mail de klacht en voeg een duidelijke foto van de klacht toe aan het bericht. Klik hier voor de openingstijden van onze Consumer Care afdeling.

Voor een goede en snelle afhandeling van de klacht is het van belang dat je in ieder geval jouw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermeldt. Voor ons is het van belang om te weten of het artikel via de webshop of in de winkel is gekocht. Mocht het artikel in de winkel zijn gekocht, vermeld dan de naam van de desbetreffende winkel.

Wanneer je de klacht per e-mail hebt verzonden, ontvang je een ontvangstbevestiging van ons waarin staat dat we de klacht in behandeling gaan nemen. Wanneer het artikel door onze kwaliteitsafdeling nagekeken moet worden, zullen wij na ontvangst van het artikel, binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie geven op de klacht.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.