shipping and delivery

Do you have a question about the shipping or delivery of your order? You will find the frequently asked questions below. Is your question not answered on this page? Feel free to contact our Consumer Care Department, we are glad to help you!

Bij TC WOW betaal je voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van je bestelling €4,95. Wanneer je bestelling een waarde heeft van €20 of meer, komen de verzendkosten te vervallen en wordt je bestelling gratis verstuurd.

Wanneer je je bestelling voor 15:00 uur plaatst, heb je je bestelling de volgende dag nog in huis. Bestel je na 15:00 uur, dan zal de bezorging één dag langer duren. Echter werkt dit niet voor bestellingen die in het weekend zijn geplaatst. Wanneer je je bestelling op vrijdag na 10:00 uur 's ochtends, zaterdag of zondag plaatst, zal het eerstvolgende bezorgmoment op dinsdag zijn.

Al onze pakketjes worden bij je thuis (of op een ander afleveradres) afgeleverd door PostNL.

Je kunt je bestelling volgen nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft. In de verzendbevestiging, die je van ons per e-mail ontvangt, staat een Track & Trace code vermeld. Met deze code kun je via de website van PostNL je pakket volgen.

Heb je na twee dagen nog geen verzendbevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze Consumer Care afdeling. Wij helpen je graag verder. Houd er rekening mee dat in het weekend geen pakketjes worden verstuurd.

Was je afwezig op het moment dat het pakket bezorgd zou worden? Dat geeft niet. Bekijk je brievenbus voor het "niet thuis-briefje" van PostNL. Het kan zijn dat het pakket bij de buren is bezorgd of dat de bezorger een nieuw bezorgmoment heeft ingepland. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze Consumer Care afdeling. Wij helpen je graag verder.

Wanneer je je pakketje niet op het verwachte moment ontvangen hebt, kun je eerst de volgende punten checken alvorens je contact met de Consumer Care afdeling opneemt:

- Track & Trace code van het pakket

Het kan voorkomen dat het tijdvak van de levering verschoven is. Dit kun je controleren aan de hand van de Track & Trace code, welke in de e-mail met de verzendbevestiging staat.

- Bezorgadres

Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Dit kun je controleren via je eigen Tweka account of in de e-mails die je van ons ontvangen hebt. Wanneer het bezorgadres niet goed ingevuld is, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

- Niet thuis-briefje van PostNL

Controleer je brievenbus of je een niet thuis-briefje van PostNL ontvangen hebt. Mogelijk is het pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Bestellingen kunnen op dit moment alleen worden geplaatst vanuit Nederland en België. De bestellingen kunnen ook worden geleverd binnen Nederland en België. Wij werken er op dit moment hard aan om ons bezorggebied te vergroten.

Het kan voorkomen dat we per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar je hebben verzonden. Wanneer dit is gebeurd, kun je het artikel het beste meteen retourneren en vervolgens op de website kijken of het juiste artikel nog wel beschikbaar is. Indien beschikbaar, raden wij je aan het artikel direct te bestellen. Neem daarna contact op met onze Consumer Care afdeling. Wij zullen ervoor zorgen dat je niet tweemaal de verzendkosten hoeft te betalen. Helaas kan de Consumer Care afdeling vanwege technische redenen geen artikelen voor je vervangen, verrekenen of een nieuwe bestelling voor je plaatsen.

Wanneer een of meerdere bestelde artikelen niet zijn geleverd, kun je contact opnemen met onze Consumer Care afdeling.