complaint handling

Do you have a question about the handling of a complaint? You will find the frequently asked questions below. Is your question not answered on this page? Feel free to contact our Consumer Care Department. We are glad to help you!

Je kunt de klacht telefonisch of per e-mail melden aan een van onze Consumer Care medewerkers. Telefonisch is de Consumer Care afdeling bereikbaar via het nummer 0800 8362283. Klachten per mail kunnen verstuurd worden naar kwaliteit@ltencate.com. Omschrijf in je mail de klacht en voeg een duidelijke foto van de klacht toe aan het bericht. Klik hier voor de openingstijden van onze Consumer Care afdeling.

Voor een goede en snelle afhandeling van de klacht is het van belang dat je in ieder geval jouw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermeldt. Voor ons is het van belang om te weten of het artikel via de webshop of in de winkel is gekocht. Mocht het artikel in de winkel zijn gekocht, vermeld dan de naam van de desbetreffende winkel.

Wanneer je de klacht per e-mail hebt verzonden, ontvang je een ontvangstbevestiging van ons waarin staat dat we de klacht in behandeling gaan nemen. Wanneer het artikel door onze kwaliteitsafdeling nagekeken moet worden, streven wij ernaar om (na ontvangst van het artikel) binnen 24 uur reactie te geven op de klacht. Wanneer dit niet lukt, omdat er bijvoorbeeld meer onderzoek nodig is, dan zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.